SÄHKÖNSIIRRON OPTIMOINTI


PIENENNÄ SÄHKÖNSIIRTOLASKUJASI!    

Sähkön hinta muodostuu kahdesta osasta: sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta. Sähköenergian voi ostaa keneltä vain sähkön tukkumyyjältä (esim. Fortum, Helen, Optimitaso Oy). Sähkönsiirtoyhtiöitä ei voi kilpailuttaa, mutta niillä on useita eri tuotteita, joita voi kerran vuodessa vaihtaa veloituksetta. Näitä siirtotuotteita ovat mm. yleissiirto, kausisiirto, aikasiirto ja tehosiirto. Tässä kohtaa sinulla on mahdollisuus säästää.

Optimointi kannattaa!

Valitsemalla oikean sähkönsiirtotuotteen, voit säästää tuhansia euroja vuodessa. Yritykselle edullisin vaihtoehto riippuu yrityksen omasta toiminnasta ja sähkönkäyttöprofiilista.

Optimitaso Oy laskee räätälöidysti yrityksellesi optimaalisimman sähkönsiirtotuotteen ja selvittää samalla oletko maksanut liian korkeita sähkönsiirtomaksuja.

Asiantuntijamme tarkastavat tariffien, verojen, veloitusten ja palkkioiden oikeellisuuden.

Noin 15%:ssa tapauksista olemme onnistuneet perimään myös liikaa maksettuja siirtomaksuja edellisiltä vuosilta takaisin. Palutetut summat voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin.

Maksa vain säästöistä

Emme veloita kiinteitä kuluja sähkönsiirtotuotteen optimoinnista. Toimimme yrittäjälle riskittömällä hinnoittelumallilla: Mikäli konkreettisia säästöjä ei synny, emme veloita työstämme. 

Meitä suosittelevat muun muassa:

-Pitkäsen Maalaisjuustola Kuusamo

-Petäjälammen Herkku Oy Kuusamo

- Mr-Steel Oy

- Fat Lizard Brewing Oy

- Haka-Wood Oy Ab

- Tuohiaron sahaus ja höyläys

- MeramaTec Oy

- Panimo Honkavuori Oy

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, NIIN LÄHDETÄÄN SELVITTÄMÄÄN TEILLE EDULLISIN SIIRTOTUOTE!

Täytä alla oleva optimointilomake. Otamme teihin yhteyttä tehtyämme laskelmat.